Skip to main content

Tafellampen

Tafellampen zijn een belangrijk onderdeel bij de inrichting van een ruimte. De lampen kunnen decent op de achtergrond blijven, maar vaak bepalen zij mee aan een goede uitstraling van een woning. Behalve sfeerlampen bieden leeslampen het gemak van verblindingsvrij licht op de gewenste plek. De nieuwste led verlichting combineert uitstekend design met goede verspreiding en energiezuinig licht.

De tafellampen, leeslampen en verschillende LED bureaulampen geven een gelijkmatig, verblindingsvrij licht, zijn meestal dimbaar en zorgen voor een toereikend werklicht.
De LED verlichting van QisDesign staat voor sfeervolle en kleurrijke schemerlampen maar ook voor functionele en moderne design lees- en bureaulampen. Naast strakke design tafellampen tonen wij bijzondere lampen van glas, metaal en ook van natuurlijke materialen voor klassieke en moderne interieurs.
In het gamma van Vistosi zijn zeer hoogwaardige - vaak ook grote - glazen tafellampen te vinden. In het menu staande lampen zijn verder ook leeslampen in het aanbod.

Bezoek ons.

atelier91
Binnen Bantammerstraat 19
1011 CJ Amsterdam

Openingstijden: op afspraak

Even bellen.

Tijdens kantoortijden:
Maandag tot vrijdag - 9 uur tot 18 uur
Zaterdag - 11 uur tot 16 uur

Telefoon +31 20 6791860
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verzendkosten & Prijzen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Deze lampen worden gratis binnen NL verzonden.