Liefde voor licht.  atelierfavicon.png
   

Merken

Merken

Staande lampen

Vloerlampen verbinden de voordelen van een op ooghoogte geplaatst licht met een draagbare, flexibele inzetbare lamp. Of als ondersteunende basis verlichting in vorm van een uplight of sfeervol lichtobject - staande lampen geven een ruimte extra uitstraling.

  • Home
  • Vloerlampen & Staande lampen

Elegant, klassiek of modern - deze bijzondere lampen zorgen voor sfeer. Sommige modellen kunnen als leeslicht gebruikt worden, een gedeelte is dimbaar. Diverse lichtbronnen zoals halogeen, led of spaarlampen zijn toepasbaar.
De vloerlampen van Ango zijn gemaakt van natuurlijke materialen en geven een warm, sfeervol licht in b.v. de slaapkamer of in het woongedeelte. Twee verschillende booglampen met grote lampenkappen verspreiden het licht rondom gelijkmatig en maken een modern interieur compleet.
QisDesign staat voor strak design en de LED vloerlampen kunnen zeer goed als leeslamp en werklicht gebruikt worden. De subtiele glazen staande lampen uit de serie damasco zijn uitermate geschikt als leeslamp. Vistosi produceert al eeuwen muranoglas en weet sinds meer dan 70 jaar het handwerk te combineren met duidelijke vormgeving. Lepanto is een design klassieker, Ferea staat voor modernste snijtechnieken.
Aparte vormen, grote maten en diffuus licht: Anperbar. De lampen van kunststof garen zijn verrassend en kleden een grote ruimte mooi aan.