Liefde voor licht.  atelierfavicon.png
   

Merken

Merken

Hanglampen boven het eetgedeelte zorgen voor een warme, gezellige uitstraling en geven de ruimte een structuur. Daarbij wordt gebruik gemaakt van grote lampen of meerdere kleinere lampen om de tafel goed uit te lichten. De afstand tussen tafel en onderkant lamp ligt bij 50 tot 60 cm, voor grotere lampen kan het ook 70 cm zijn. Belangrijk is dat de lampen niet verblinden en het is aan te raden de bestaande aan/uit schakelaar door een dimmer te vervangen. Keukenlampen worden meestal iets hoger geplaatst om meer ruimte boven de werkplaat te hebben. Tip: Houdt rekening met de deuren van bovenkastjes in de keuken.Het assortiment van Sottoluce bevat een vijftal glazen hanglampen in diverse kleuren. Bovenop kunnen de kleuren van draad, snoer en afdekkapje vrij bepaalt worden.

Met de lampen Sponge up van Pott tonen wij een jong merk met de nadruk op handwerk en traditie. De armaturen zijn van klei, in drie kleuren en met een warme, diffuse uitstraling. Het licht wordt door kleine gaatjes rondom verspreid en er ontstaan mooie lichteffecten.

Natuurlijke materialen en verrassende lichtmomenten staan voor Ango. Schors van een moerbeiboom, zijdecocons of rotan - de hanglampen zorgen in kleine tot zeer grote mate voor sfeer en een bijzondere uitstraling.


Ook de indrukwekkende lampen van Anperbar kunnen als lichtobjecten in grotere ruimte een sfeer bepalend element zijn.

Vistosi - klassiek, eigenzinnig, modern, hoogwaardig muranoglas. De producten uit deze glas fabriek tonen de decennia lange ervaring in het glasvak en het ontwerpen van tijdloze verlichting. Dos, Ferea en Lepanto zijn van gesatineerd glas, damasco en diamante transparant en gekleurd. Giogali, een klassieker uit 1968 is een hanglamp en kroonluchter en door de modulaire opbouw in vele uitvoeringen en vormen te combineren. Het aanbod van Vistosi is te breed om alles te tonen - u kunt hier de ruime catalogus bekijken, graag verzorgen wij u met de nodige informatie zoals prijzen.

Onze eigen ontwerpen en collectie bestaan veelal uit rvs, messing of aluminium draad. De serie swing, liberty solo en cornucopia allemaal met een bepaalde "draai" zijn uitermate geschikt om een eettafel te verlichten.